Ulaskom u novu godinu naš Mediatoolkit PR/marketing tim održao je sastanak kako bismo odgovorili na kritično pitanje “E, a što ćemo sad?” (vjerujem, kao i brojni drugi).  Još uvijek osjećamo posljedice teških blagdanskih ručkova, što se pokazalo poprilično otežavajućim faktorom za produktivnost pa smo se okrenuli onoj staroj “Historia est magistra vitae“. U 2017. godini smo napravili puno toga dobrog s čime planiramo nastaviti i ove godine, a zbog čega nas vrijedi pratiti na društvenim mrežama i čitati naš blog.

Razvijamo fantastičan alat koji je sve bolji

Počinjemo s očitim razlogom: većina naših pratitelja su istovremeno i korisnici Mediatoolkita. U 2017. smo se poboljšali uvođenjem pametnih obavijesti, automatskom sentiment analizom, novim izgledom sučelja, praćenjem instagram komentara i cijelim nizom sitnih poboljšanja. Nova godina može biti jedino još bolja.

Ulogiraj se u alat i pogledaj promjene

Pratimo industrijske trendove

Mediatoolkit smo razvili kako bismo pomogli PRovcima i marketingašima poboljšati poslovnu svakodnevicu. Da bismo to mogli, nužno nam je pratiti stanje u industriji i konstantno se educirati kako bismo bili sigurni u korisnost Mediatoolkita. Iz tog razloga dodajemo nove funkcionalnosti, ali i pišemo o tome što se događa u svijetu i kod nas te kritiziramo loše prakse.
FTC odredbe: Najnovija pravila za influencere na društvenim mrežama
5 bolno očitih razloga zašto uvrstiti social listening u marketinšku strategiju
3 metrike koje PR stručnjaci često krivo koriste

Pratimo (i lokalnu) industriju

Dok je s jedne strane lagano govoriti o teoriji komunikacije, mnogi za brojne prakse smatraju kako su ograničene na bogatije zemlje s razvijenijom industrijom. Ipak, iskustvo pokazuje kako se fantastične kampanje mogu pronaći i na domaćim prostorima te nam je uvijek drago takve kampanje i izanalizirati.
#bolimepipi – Kako uspješno utjecati na ponašanje korisnika?

Imamo jako entuzijastičan tim

Nemamo. Ali ipak volimo koristiti svaku priliku da pokažemo kako ljudi u tehnološkim startupima nisu uvijek nužno adrenalinski ovisnici ili posebno entuzijastični, već mogu biti i trolovi, a ipak raditi super stvari.
Malo o našoj kulturi

Besplatno educiramo u PR radionici

Jedan od projekata koji smo pokrenuli prošle godine je PR radionica – besplatni Mediatoolkit račun preko kojeg svi zainteresirani mogu pratiti ručno odabrane bloggere, PR udruženja te hashtagove. Time se sve relevantne PR vijesti i teme mogu pratiti na jednom mjestu, a ako koristite naše mobilne aplikacije, možete novosti pročitati i u javnom prijevozu.
Pratite PR novosti iz svijeta na jednom mjestu – besplatno!

Nudimo prilike za zapošljavanje

Mediatoolkit raste i redovito tražimo nove zaposlenike. Pogledajte trenutno otvorene pozicije ili nam u otvorenoj molbi odgovorite kako nam možete pomoći u rastu. Znate kako kažu, nova godina, nove prilike.
Pogledaj ponudu poslova

Objavljujemo slike uredskih pasa

Da, naši zaposlenici mogu voditi svoje četveronožne ukućane na posao. I da, dlakavci su jako fotogenični i znaju to. I da, iskorištavamo ih za prikupljanje lajkova.

Intervjuiramo industrijske predvodnike

Koliko god vremena ulagali u učenje, ne znamo baš sve. Srećom, razvili smo mrežu prijateljstava i poznanstava s fantastičnim ljudima koji vole s nama podijeliti svoje mišljenje o aktualnim temama ili nas ponešto naučiti.
Muke po influencerima (u regiji)
Tech PR – buzzword, specijalizacija ili Katica za sve?
5 stručnjaka o PRu: Što mjeriti?

Nudimo i vama priliku da izrazite svoje mišljenje

Zanima nas što drugi komunikatori, ili oni koji su na putu da to postanu misle o industriji, trendovima, alatima ili pak događanjima. Za sve koji imaju što reći, ali ne znaju gdje to podijeliti, nudimo da napišu gost blog i pokažu za što su stručni.
3 razloga zašto pisati za tuđi blog

Povremeno nagrađujemo

Radost je u darivanju, a i u dobivanju nagrada. U 2017. smo u suradnji s Dialog komunikacijama dijelili ulaznice za DIABLOG. 2018. očekujemo veći broj nagradnih natječaja. 

Pomažemo drugima postići uspjeh

Naši nas korisnici često iznenade domišljatim i neočekivanim načinima na koje koriste informacije koje im Mediatoolkit pronalazi. Njihova iskustva objavljujemo među iskustvima klijentima i možda se ideja za vašu buduću kampanju već nalazi tamo.
Iskustva klijenata

Analiziramo i besmisleno

Internet je divno mjesto prepuno nasumičnosti. Kada naiđemo na njih, ispratimo kako se internet ponaša te smo ove godine tako saznali koliko je popularan #tgif petkom, kao i vidjeli broj reakcija na #InternationalGinandTonicDay (priznajem,njega smo i sami prigodno proslavili).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

You May Also Like