Jedna stvar koja je konstanta u PR & Marketing vodama je promjena. Krizno komuniciranje, nemogući rokovi i neprestana dostupnost smatraju se uobičajenim opisom posla, dok je konstantno držanje koraka s trendovima i novim tehnologijama uvjet za dobro obavljanje posla.

Tijekom 2015. započete su ili pak dodatno razvijene neke bitne teme poput reakcija na povećanje korištenja Ad Blocka. Medijske krize smanjile su dobit nepripremljenih organizacija, dok su pripremljeni od istih uspješno profitirali.

Svaka godina dovodi nam sve veći broj noviteta kojima se PR & Marketing mora prilagoditi, a kako bismo Vam olakšali ovogodišnje pripreme, pripremili smo webinar s očekivanjima za 2016. u kojem ćemo proći i kroz neke ključne točke iz 2015.

Zanima Vas kako digitalci prolaze Ad Block krizu? Zašto je media monitoring alat budućnosti korisničke podrške? Kako su Community Manageri prešli granice djelovanja sa svojih stranica na stranice konkurencije i kako utjecati na viralnost sadržaja koji kreiraju korisnici?

Pridružite nam se u UTORAK, 19.01. u 12h na BESPLATNOM webinaru na kojem ćemo odgovoriti na navedena pitanja i pripremiti se za izazove 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

You May Also Like