Vjerojatno se svima bar jednom dogodilo da su se na kupnju nekog proizvoda odlučili zbog nečije pozitivne preporuke kako “proizvod odlično djeluje” koju su pročitali na nekom od online medija. Bez obzira na Vaše napore, kvalitetu Vašega kozmetičkog asortimana, potrebno je uvijek osluškivati želje, potrebe, ali i mišljenja kupaca. S obzirom da svi imaju pravo na svoje mišljenje, kupci imaju potrebu javno podijeliti to isto mišljenje, bilo ono pozitivno ili negativno, u nadi da će dosegnuti velik broj online korisnika. Samo jedna negativna kritika od strane kupca ima potencijal postati viralna i dosegnuti nekoliko tisuća ljudi koji mogu promijeniti Vašu dugo stvaranu pozitivnu reputaciju.

collection of women's cosmetics, Pink rouge

Informacije koje možete pronaći na Internetu ne treba ignorirati već pametno iskoristiti i biti proaktivan – osluškivati što se piše na webu i društvenim medijima.
Uz media monitoring prvi možete doznati informacije o pozitivnom ili negativnom spominjanju Vaših, ali i konkurentskih proizvoda, zadovoljstvu tj. nezadovoljstvu postojećih i potencijalnih kupaca, kolika je potražnja i popularnost Vaših proizvoda i na temelju toga pronaći nove potencijalne kupce. Također možete doznati koji su najutjecajniji novinari, blogeri i profili na društvenim mrežama koji najviše pišu o kozmetici.

Tema našega slijedećeg webinara će Vam najbolje pokazati brojne mogućnosti i benefite koje pripadnici kozmetičke industrije mogu postići uz online medijsko praćenje. Kako od informacija kreirati nove mogućnosti za Vaše poslovanje, kako ostvariti nove suradnje i privući nove klijente, pratiti aktualne i popularne trendove, kako učiniti postojeće kupce lojalnima, te kako na taj način biti korak ispred konkurencije.

blog text parfem

Webinar će Vam dati odgovore na pitanja poput:

  • Gdje kupci pišu o Vašim proizvodima i u kakvom kontekstu?
  • Kako provjeriti zadovoljstvo korisnika?
  • Kako pravovremeno reagirati na potencijalnu reputacijsku krizu?
  • Tko za Vas može imati najveći utjecaj?
  • Kako biti u toku s trendovima i željama korisnika?
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

You May Also Like