Volimo sport. Kao da je zapisan u našem genetskom kodu. Veličamo prvake – srebra i bronce su nam neuspjeh. Naravno, nismo baš svi takvi, ali neosporna je činjenica da živimo u epicentru sportskog talenta i da je sport neizbježna tema u svakodnevnoj komunikaciji.

Ako postoji toliki interes za sportom, kako objasniti paradoks da većina klubova jedva pokriva organizaciju natjecanja, a o novoj opremi za treniranje niti ne razmišljaju?
Često slušamo kako nam sport uništava kriza, politika, osobni interesi i mnogi drugi (ne)opravdani argumenti. Ali to se više ne može promjeniti. Krajnje je vrijeme da se počne gledati prema naprijed i da se potraže nove mogućnosti kako bi se uspostavio funkcionalan i održiv sportski sustav.

blog text sportske

A mogućnosti nikad više!
Na prvu zvuči suludo, ali živimo u vremenu gdje su nam mogućnosti na dohvat miša. Online mediji i društvene mreže sadrže velike količine informacija koje možete iskoristiti. Informacije o igračima, sportskim rivalima, novim metodama treninga i organizacije, vašoj publici i u ovom trenutku najbitnije, o potencijalnim sponzorima – sve vam je dostupno.

Upravo to će biti tema našeg slijedećeg webinara. Pokazat ćemo vam kako pomoću online medijskog praćenja prikupljati i filtrirati korisne informacije, te vam dati nekoliko ideja kako informacije pretvoriti u mogućnosti. Vidjet će te kako napraviti analize koje možete prezentirati potencijalnim sponzorima i kako možete koristiti media monitoring prilikom organizacije natjecanja.

Neovisno iz kojeg područja sporta dolazite, naš webinar će vam dati odgovore na slijedeća pitanja:

  • Koga zanima naš sport/organizacija?
  • Gdje je vaša publika?
  • Kako pronaći potencijalne sponzore?
  • Kako privući sponzore?
  • Kako koristiti online medije za organizaciju natjecanja?
  • Što rade vaši sportski rivali?

Vjerujemo da će te nakon webinara imati puno jasniju sliku kako sa minimalnim i ograničenim sredstvima pronaći prilike koje će vrlo brzo polučiti rezultate na ekonomskom i sportskom borilištu.

 

Prijavi se na naš newsletter!



Your email

Name and surname

We care about your privacy. Let us know if you'd like more informative from us. No spam, we promise.
I want to subscribe to Mediatoolkit's PR industry newsletter.