Volimo sport. Kao da je zapisan u našem genetskom kodu. Veličamo prvake – srebra i bronce su nam neuspjeh. Naravno, nismo baš svi takvi, ali neosporna je činjenica da živimo u epicentru sportskog talenta i da je sport neizbježna tema u svakodnevnoj komunikaciji.

Ako postoji toliki interes za sportom, kako objasniti paradoks da većina klubova jedva pokriva organizaciju natjecanja, a o novoj opremi za treniranje niti ne razmišljaju?
Često slušamo kako nam sport uništava kriza, politika, osobni interesi i mnogi drugi (ne)opravdani argumenti. Ali to se više ne može promjeniti. Krajnje je vrijeme da se počne gledati prema naprijed i da se potraže nove mogućnosti kako bi se uspostavio funkcionalan i održiv sportski sustav.

blog text sportske

A mogućnosti nikad više!
Na prvu zvuči suludo, ali živimo u vremenu gdje su nam mogućnosti na dohvat miša. Online mediji i društvene mreže sadrže velike količine informacija koje možete iskoristiti. Informacije o igračima, sportskim rivalima, novim metodama treninga i organizacije, vašoj publici i u ovom trenutku najbitnije, o potencijalnim sponzorima – sve vam je dostupno.

Upravo to će biti tema našeg slijedećeg webinara. Pokazat ćemo vam kako pomoću online medijskog praćenja prikupljati i filtrirati korisne informacije, te vam dati nekoliko ideja kako informacije pretvoriti u mogućnosti. Vidjet će te kako napraviti analize koje možete prezentirati potencijalnim sponzorima i kako možete koristiti media monitoring prilikom organizacije natjecanja.

Neovisno iz kojeg područja sporta dolazite, naš webinar će vam dati odgovore na slijedeća pitanja:

  • Koga zanima naš sport/organizacija?
  • Gdje je vaša publika?
  • Kako pronaći potencijalne sponzore?
  • Kako privući sponzore?
  • Kako koristiti online medije za organizaciju natjecanja?
  • Što rade vaši sportski rivali?

Vjerujemo da će te nakon webinara imati puno jasniju sliku kako sa minimalnim i ograničenim sredstvima pronaći prilike koje će vrlo brzo polučiti rezultate na ekonomskom i sportskom borilištu.

Comments to: Nije važno pobijediti – važno se spominjati. Kako pronaći sponzora pomoću media monitoringa?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.