Odnosi s javnošću su brzo razvijajuća industrija čiji je razvoj sve teže pratiti. Čak i ako imate omiljeni blog ili dva, nemoguće je odvojiti dovoljno vremena i energije da redovito pratite sve što se događa.

I mi smo imali problem s tim, dok nismo kreirali račun u Mediatoolkitu i u njega ubacili sve blogove i portale važne za PR industriju. Umjesto otvaranja 7 stranica, sad otvaramo samo Mediatoolkit.

A sad smo ga odlučili i podijeliti s vama – BESPLATNO!

Kako funkcionira?

U ovom trenutku pratimo stranice PR udruženja poput AMEC-a, IPR-a, HUOJ-a, nama drage blogove (Spin Sucks, Paine Publishing…) i u PR-u popularne #hashtage poput #MeasurePR.

Budući da Mediatoolkit nudi praćenje pojedinačnih stranica, društvenih mreža, ili pak općenitih pojmova, za svaki od blogova i udruženja pratimo direktno njihove stranice (poput nekog velikog RSS feeda), dok za hashtage pretražujemo cijeli internet.

Mediatoolkit screenshot

Tako smo zadržali preglednost pojedinačnih blogova, a istovremeno se svi skupa članci mogu razvrstati po viralnosti ili dosegu, kako biste došli do trenutno najpopularnijih tema. Tako možete brzinski ostati u toku, dok praktikantima prepustite detaljno izučavanje svih pojedinačnih novosti.

Selekcija svih blogova i hashtagova je nastala iz naših interesa koji su primarno mjerenje PR-a i općenito PR industrija. Na temelju sugestija ćemo rado dodavati i nove blogove; to pogotovo vrijedi za domaće tržište, tako da ako imate komunikacijski blog na hrvatskom jeziku koji biste htjeli vidjeti ovdje, slobodno nam se javite da dodamo kategoriju domaćih blogova.

Kome je namijenjeno?

Svima koji se PR-om bave, zanima ih, žele ponešto naučiti ili jednostavno uštediti na vremenu čitajući novosti o PR industriji. Ovaj Mediatoolkit račun je otvoren za sve zainteresirane kako bismo zajedno mogli raditi na unapređenju domaćih komunikacijskih djelatnosti. Iz tog razloga bi nam posebno drago bilo čuti što biste još voljeli pratiti u ovom edukativnom računu.

Za besplatan ulazak u sučelje, dovoljno je ostaviti nam Vašu email adresu te ćete nedugo nakon toga dobiti poziv u alat.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

You May Also Like