fbpx

Posao u Mediatoolkitu

Work with smart people & build interesting products

Otvorena radna mjesta

Pogledaj otvorena radna mjesta i postani dio našeg tima!

Odjeli:

Pošalji otvorenu molbu

Tražimo motivirane ljude koji su spremni učiti i rješavati izazove.

Zauzvrat ti nudimo fantastičnu radnu atmosferu, odlične uvjete i priliku za brz napredak. Ako za radno mjesto koje te zanima trenutno ne zapošljavamo, pošalji nam otvorenu molbu kako bismo te mogli kontaktirati kad ćemo je imati.

Dodatni benefiti:

  • Uredska teretana
  • Sportski programi
  • Parking za bicikle
  • Garaža
  • Kava i napitci
  • Doručak i voće

Izazovan posao

Radimo u inovativnoj industriji koja je tek u nastajanju. Zato ti jamčimo da će ti svaki dan na poslu biti zanimljiv i drugačiji.

Mogućnost napretka

U tvrtki nas je dvadesetak, a klijenata svakim danom sve više. To znači da se vrlo brzo možeš razviti i napredovati.

Fleksibilno radno vrijeme

Najčešće radimo od 9 do17, ali u dogovoru s nadređenima možeš raditi od kuće ili uzeti slobodno popodne za privatne obaveze.

Timbildinzi i druženja

Družimo se u uredu i izvan njega. Na formalnim i neformalnim okupljanjima te spontanim tulumima, a često i na organiziranim putovanjima za cijelu tvrtku.

“Time In” savjetovalište

Imamo stručno psihološko savjetovalište unutar radnog vremena. Želimo osvijestiti tvoje potencijale i osnažiti te, kako na osobnoj tako i profesionalnoj razini.

Prostor za ljubimce

Ljubimci su i više nego dobro došli. Ako se ne želiš odvojiti od svojih omiljenih četveronožnih prijatelja, slobodno ih dovedi u ured.

Naša najveća vrijednost su sretni i zadovoljni ljudi

Kako izgleda proces zapošljavanja?

01 CV & motivacijsko pismo

Kroz njih stječemo dojam o tvojim kvalifikacijama i iskustvu. Volimo sažete, dobro organizirane životopise: nazive prethodnih radnih mjesta ili projekata i par rečenica o svakom. Dobro je navesti sve alate i jezike kojima barataš, te završene tečajeve i osposobljavanja. U motivacijskom dijelu želimo da nam kažeš zašto želiš raditi kod nas i kako možeš doprinijeti Mediatoolkitu. To možeš napraviti kroz motivacijsko pismo, video, kod ili portfolio.

02 Stručni zadatak

Ovisno o radnom mjestu, prije razgovora ćeš primiti kratak zadatak. Njime testiramo znanja potrebna za obavljanje posla te upoznajemo način na koji razmišljaš. Potrudi se jer te dobro rješavanje zadatka može značajno izdvojiti. Stručni zadaci se koriste samo tijekom selekcijskog postupka i tvoj rad nećemo koristiti u poslovne svrhe.

03 Psihološka procjena

Naš odjel ljudskih resursa procjenjuje kako ćeš se kulturološki uklopiti u ostatak tima. Procjena uključuje ispitivanje intelektualnih sposobnosti, motivacije i osobnosti. Testiranja se provode u našem uredu u jutarnjim satima te u prosjeku traju 2 do 3 sata. Rješavaj pažljivo i zapamti da nema krivih odgovora.

04 Završni intervju

Na završnom ćeš intervjuu razgovarati s nadređenima o svojim stručnim znanjima, idejama i prethodnom iskustvu, a oni će ti objasniti što možeš očekivati u slučaju da se zaposliš kod nas. Ovo je obostrani razgovor, pa od tebe očekujemo da nam kažeš svoje želje i pitaš sve što te zanima.