fbpx

Studentski program

Započni karijeru dok si još na fakultetu!

Upoznaj nas

Radi, uči i razvijaj se u brzorastućoj tvrtki, a nakon diplome se odmah zaposli!

Kod nas ćeš od prvog dana raditi na ključnim projektima i imati mnoštvo prilika za profesionalno napredovanje.

Učit ćeš od iskusnih

Tvoje nadređene osobe, kao i ostatak tima, brinu o tvojoj edukaciji i potiču te da rasteš. Kroz projekte ćeš učiti o svom poslu i o poslovnom svijetu. Ovo je jedinstvena prilika da se i prije kraja obrazovanja upoznaš s poslovanjem i poduzetništvom.

Koristit ćeš suvremene tehnologije

Pratimo trendove u području razvoja softvera i cjelokupnog poslovanja. Radom na projektima ćeš iz prve ruke upoznati najvažnije elemente programiranja, prodaje i marketinga. To je znanje koje ne možeš dobiti iz knjiga.

Poticat ćemo te da završiš fakultet

Poslovno okruženje je dinamično, i zbog toga očekujemo da imaš dobre organizacijske sposobnosti. S naše ćeš strane imati punu podršku u vidu fleksibilnosti radnog vremena i zadataka, jer nam je važno da na vrijeme ispunjavaš sve fakultetske obaveze.

Svi fakulteti su dobrodošli

Kod nas podjednako rade ljudi sa svih fakulteta, jer smatramo da svaka struka donosi jedinstvenu perspektivu u naše poslovanje i u naš tim.

Imat ćeš redovita primanja

Tvoj rad je, naravno, plaćen, a osim toga ćeš na korištenje dobiti i MacBook. Uz to možeš koristiti uredsku teretanu i sportske programe, a osigurani su ti i doručak, grickalice i brojne druge pogodnosti.

Često ćemo se družiti

Družimo se i tijekom, ali i nakon radnog vremena. Na uredskim tulumima i proslavama, spontanim okupljanjima u gradu i velikim organiziranim teambuildinzima za cijelu tvrtku.

30% našeg tima pridružilo nam se još tijekom studija.

Kad kažemo da kod nas možeš daleko dogurati, to i mislimo.

Matija Martek

Počeo kao:

Marketing Intern

Sada:

Content & Communication Team Lead

Matija je u Mediatoolkitu već 3 godine, od čega je godinu i pol paralelno uz posao studirao filozofiju. Danas se, kao stalno zaposleni, bavi marketingom za strana tržišta, piše tekstove, oglašava i komunicira s novinarima iz cijelog svijeta.

Ivor Bihar

Počeo kao:

Product Management intern

Sada:

COO

Ovaj nekadašnji student ekonomije na intervju za praktikanta došao je u modernoj košulji i sa skromnom željom da mooožda osigura stalni posao jednog dana. Pet godina i puno rada kasnije, dobio je i više posla nego što je tražio - danas je operativni direktor cijele tvrtke.

Paško Pajdek

Počeo kao:

Software Development Intern

Sada:

Head of Product

Paško je središnji dio Mediatoolkita od samog početka - u timu je već sedam godina. Došao je u Mediatoolkit kao FER-ovac s 5.0 prosjekom (kojeg je uspješno očuvao do kraja studija), a danas vodi cijeli odjel razvoja proizvoda.

Pogledaj otvorena radna mjesta i postani dio našeg tima

Pogledaj otvorena radna mjesta i postani dio našeg tima!

Odjeli:

Customer Success

Management

Marketing

Product & Engineering

Sales

Pošalji otvorenu molbu