fbpx

Studentski program

Započni karijeru dok si još na fakultetu!

Upoznaj nas

Radi, uči i razvijaj se u brzorastućoj tvrtki, a nakon diplome se odmah zaposli!

Kod nas ćeš od prvog dana raditi na ključnim projektima i imati mnoštvo prilika za profesionalno napredovanje.

Učit ćeš od iskusnih

Tvoje nadređene osobe, kao i ostatak tima, brinu o tvojoj edukaciji i potiču te da rasteš. Kroz projekte ćeš učiti o svom poslu i o poslovnom svijetu. Ovo je jedinstvena prilika da se i prije kraja obrazovanja upoznaš s poslovanjem i poduzetništvom.

Koristit ćeš suvremene tehnologije

Pratimo trendove u području razvoja softvera i cjelokupnog poslovanja. Radom na projektima ćeš iz prve ruke upoznati najvažnije elemente programiranja, prodaje i marketinga. To je znanje koje ne možeš dobiti iz knjiga.

Poticat ćemo te da završiš fakultet

Poslovno okruženje je dinamično, i zbog toga očekujemo da imaš dobre organizacijske sposobnosti. S naše ćeš strane imati punu podršku u vidu fleksibilnosti radnog vremena i zadataka, jer nam je važno da na vrijeme ispunjavaš sve fakultetske obaveze.

Svi fakulteti su dobrodošli

Kod nas podjednako rade ljudi sa svih fakulteta, jer smatramo da svaka struka donosi jedinstvenu perspektivu u naše poslovanje i u naš tim.

Imat ćeš redovita primanja

Tvoj rad je, naravno, plaćen, a osim toga ćeš na korištenje dobiti i MacBook. Uz to možeš koristiti uredsku teretanu i sportske programe, a osigurani su ti i doručak, grickalice i brojne druge pogodnosti.

Često ćemo se družiti

Družimo se i tijekom, ali i nakon radnog vremena. Na uredskim tulumima i proslavama, spontanim okupljanjima u gradu i velikim organiziranim teambuildinzima za cijelu tvrtku.

30% našeg tima pridružilo nam se još tijekom studija.

Kad kažemo da kod nas možeš daleko dogurati, to i mislimo.

Marta Cuculić

Počeo kao:

Junior Account Manager

Sada:

Account Executive Team Lead

Marta nam se pridružila netom prije diplomiranja povijesti, i kod nas počela graditi bogato iskustvo internacionalne prodaje i vođenja tima. Prošla je kroz sve ključne faze korisničkog putovanja te postizala rezultate i u privlačenju korisnika i u zadržavanju postojećih. Danas vodi tim Account Executivea te ih uči kako zatvarati sve veće i veće poslove diljem svijeta.

Antun Tomašević

Počeo kao:

Software Development Intern

Sada:

Head of Product

Antun je uspješan primjer znatiželjnog studenta koji pomaže razvoju ne samo proizvoda, već i cijele tvrtke. Prva, studentska uloga mu je bila frontend developer, ali uz to je razvijao i razna interna rješenja i integracije, uključujući i Mediatoolkitov payment sustav te je tako dobro upoznao rad svih Mediatoolkitovih timova. Stalna komunikacija s business sekcijom i poznavanje njihovih izazova ga je dovela na podvojenu poziciju Product Managera i TechOps Team Leada, a danas je to objedinjeno u funkciju Head of Product. Tako sada razvija Product odjel, upravlja daljnjim razvojem proizvoda te osigurava korisnicima najbolje iskustvo koje Mediatoolkit može pružiti.

Ivor Bihar

Počeo kao:

Product Management Intern

Sada:

COO

Ivor je kao student došao vidjeti kako sva teorija o vođenju poslovanja funkcionira u praksi. Učio je o procesima marketinga, prodaje, customer successa i developmenta ulazeći u svaki od timova i tražeći način za poboljšanje i optimizaciju procesa. Tako je došao i do današnje pozicije operativnog direktora na kojoj nastavlja razvijati i poboljšavati poslovanje u timu s više od 50 osoba.

Paško Pajdek

Počeo kao:

Software Development Intern

Sada:

Head of Engineering

Paško je središnji dio Mediatoolkita od samog početka - u timu je već deset godina. Došao je u Mediatoolkit kao FER-ovac s 5.0 prosjekom (kojeg je uspješno očuvao do kraja studija), a danas vodi odjel Engineeringa te svoje desetljetno znanje o arhitekturi sustava prenosi na sve veći i veći tim.

Pogledaj otvorena radna mjesta i postani dio našeg tima

Pogledaj otvorena radna mjesta i postani dio našeg tima!

Odjeli:

Customer Success

Management

Marketing

People Operations

Product & Engineering

Sales

Pošalji otvorenu molbu